radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 463 klicev, 130 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 36 nanašalo na kriminaliteto, 36 na javni red in mir, ter 30 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 10 tatvin, 7 vlomov (v štirih primerih je ostalo pri poskusu) in 4 primere poškodovanja tuje stvari.

Pri prometni varnosti so obravnavali 4 prometne nesreče z materialno škodo in nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov so zasegli vozilo.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 7 krat na javnem kraju in 4 krat v zasebnem prostoru.

Obravnavali so 2 posameznika zaradi nezakonitega prehoda državne meje.

Vlomi:
V okolici Domžal je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit in denar. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.

V okolici Grosuplja je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil denar. Lastnika je oškodoval za okoli 1.000 evrov.

V Šiški je bilo vlomljeno v gostinski lokal, od koder so odtujili denar in druge predmete. Povzročeno je bilo za okoli 4.000 evrov škode.

Prometne nesreče:
Včeraj, okoli 15. ure se je na Topniški cesti V Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in kolesar. Pri tem se je kolesar lažje telesno poškodoval. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila in vodijo prekrškovni postopek.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran