radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče v katerih so se štiri osebe lahko telesno poškodovale, tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, nesrečo pri delu, tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih, ter tri primere povoženja divjadi.

Ob 15.15 je v Murski Soboti prišlo do trčenja med dvema osebnima avtomobiloma. Vzrok za trčenje je bila prekratka varnostna razdalja. V vozilu udeleženca so bile tri osebe lažje telesno poškodovale, in so same iskale zdravniško pomoč. Prav tako smo bili obveščeni, da je v večernih urah na Lendavski cesti v Rakičanu osebni avtomobil trčil v peško, ki se je pri tem lažje telesno poškodovala. Ugotovljeno je bilo, da peška vozišča ni prečkala varno.

Na področju kriminalitete smo obravnavali zatajitev denarja na bankomatu, in zasegli dva bankovca za 50 EVR za katera se sumi, da sta ponarejena.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Okoli 14.30 je prišlo v Boračevi do nesreče pri delu. Moški se je pri delu z motorno žago porezal po levi nogi. Bil je odpeljan v soboško bolnišnico.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran