radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve grožnji, poškodovanje vozila, poškodovanje tuje stvari, vlom v hišo in prikrivanje. Na pomurski avtocesti je bil zaustavljen tujec. Med postopkom so policisti ugotovili, da vozi vozilo, katero je bilo predhodno ukradeno v Italiji. Vozilo je bilo zaseženo, zoper voznika pa podana kazenska ovadba.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Murska Sobota.

V noči iz 30. na 31. oktober je v Rakičanu zaradi nepravilnega prečkanja ceste s strani peške, prišlo do prometne nesreče. Na kraju se je zaustavil voznik belega osebnega avtomobila, katerega naprošamo, da zaradi razjasnitve okoliščin dogodka, pokliče na postajo prometne policije v Murski Soboti ali 113.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran