radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 630 klicev občanov. 174 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

33 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 6 s področja mejnih zadev in tujcev, 86 s področja prometne varnosti in 45 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
V zadnjih treh dneh smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami in 23 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo obravnavali v ponedeljek, okoli 15.30 ure, na Celjski cesti v Šmarju pri Jelšah. 88-letni občan je med vožnjo z električnim invalidskim vozičkom zdrsnil s pločnika. Voziček se je prevrnil, 88-letnik se je pri padcu hudo poškodoval.

b
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali devetkrat.

Kriminaliteta
Na Ulici bratov Vošnjakov v Celju je neznani storilec z dveh tovornih vozil ukradel stranski ogledali, s tretjega pa okrasno vratno plastiko.

V torek smo v Velenju obravnavali vlom v priročno skladišče v novogradnji. Storilec je ukradel več različnega električnega orodja.

Včeraj smo bili obveščeni o tatvini osebnega vozila Volkswagen Golf, serije 7, bele barve. Storilec je vozilo ukradel iz garažne hiše v Novem trgu v Celju.

V Radljah ob Dravi smo obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel več pralnega praška in drugih čistil.

V Imenem smo sinoči obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel gotovino in zlatnino.

Miren in varen četrtek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran