radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaDanes, ob 8.45 uri, je na glavni cesti Velenje - Arja vas, v bližini odcepa za Dobrno, prišlo do prometne nesreče, v kateri se je lažje poškodoval voznik osebnega vozila.

V prometni nesreči sta bila udeležena voznik osebnega vozila znamke Peugeot 307 in neznani voznik osebnega avtomobila znamke VW Golf, serije IV, črne barve, koprskega registrskega območja.

Voznik Peugeota je vozil iz smeri Velenja proti Arji Vasi, ko mu je v bližini odcepa za Dobrno, po njegovem voznem pasu nasproti pripeljal neznani voznik Golfa, ki je nepravilno prehiteval tovorno vozilo. Voznik Peugeota je poskušal preprečiti trčenje in se je umikal na skrajni desni rob cestišča in posledično zapeljal z vozišča na travnik. Neznani voznik je odpeljal naprej, ne da bi se ustavil in oškodovancu posredoval svoje podatke. Voznik Peugeota se je v prometni nesreči lažje poškodoval.

Očividce prometne nesreče prosimo za pomoč pri izsleditvi voznika. Pokličejo lahko na telefonsko številko Policijske postaje Velenje (03) 898 43 94 ali na številko 113.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran