radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniDanes, nekaj pred 19. uro smo bili obveščeni, da je območju Viča v Ljubljani v eni izmed stanovanjskih hiš znani storilec z ostrim predmetom huje poškodoval 88-letno žensko. Poškodovani je bila takoj nudena pomoč in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v UBKC Ljubljana, njeno življenje pa je ogroženo.

Na tem območju potekajo aktivnosti za iskanje znanega osumljenca, ki je z oškodovanko v sorodstvenem razmerju.

Kriminalisti opravljajo ogled kraja kaznivega dejanja zavarujejo dokaze in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja s poglavja zoper življenje in telo. Ko bo znanih več okoliščin bomo naše obvestilo dopolnili.

DOPOLNJENO: 3. 11. 2023 OB 8:55
40 letni osumljenec je bil izsleden in prijet na območju Viča. Pri prijetju se ni upiral in pri tem ni bil nihče poškodovan. Odvzeta mu je bila prostost, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Motiv za dejanje še ni znan in je predmet nadaljnje kriminalistične preiskave. Po do sedaj znanih podatkih je bil osumljenec v preteklosti do sedaj obravnav za eno kaznivo dejanje z elementi nasilja. O vseh okoliščinah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran