radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPoskus vloma
Na območju Krasa je neznanec poskušal vlomiti v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Pristopil je do stranskih vrat in jih na vzvod poskušal odpreti. V notranjost mu ni uspelo priti, je pa lastniku vseeno povzročil za 400 EUR materialne škode.

Neznani storilec je v zadnjih dneh poskušal vlomiti v osebni avtomobil, ki je bil parkiran na makadamskem parkirišču na ulici Gradnikove brigade v Novi Gorici. S primernim predmetom je poskušal odpreti prednja vrata vozila vendar mu to ni uspelo.

Poskus tatvine
Včeraj popoldan sta dva neznana storilca vstopila v trgovino v trgovskem centru v Novi Gorici. Nabrala sta za 2.500 EUR artiklov in jih poizkušala iznesti iz trgovine, ko ju je presenetila prodajalka. Trgovino sta zapustila ne da bi uspela kaj ukrasti.

Požar
V noči na petek je zagorelo v kuhinji v stanovanjski hiši v Orehovljah. Do požara je prišlo zaradi napake na električni napeljavi kuhinjske nape. Požar je opazil stanovalec, ki je nemudoma pričel z gašenjem. Nastalo je za 5.000 EUR materialne škode.

Miran Marega
vodja izmene
OKC PU Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran