radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče, tri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, tri povoženja divjadi, poškodbo vozila na parkirišču, manjši požar in zaradi nasilja v družini eni osebi izrekli ukrep prepovedi približevanja.

V dveh prometnih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda, v nesreči na relaciji Beltinci - Lipa pa je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča in trčil v betonski prepust ter se pri tem lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete smo obravnavali dve kaznivi dejanji v okolici Gornje Radgone, in sicer tatvino akumulatorjev ter vlom v hišo, v Gomilici pa kaznivo dejanje nasilja v družini.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Na pokopališču v Ljutomeru je zagorel PVC zabojnik za odpadne sveče. Gasilci so požar pogasili in tako preprečili večjo materialno škodo.

Med 6. in 12. novembrom bomo policisti poostreno nadzirali psihofizično stanje voznikov in preverjali vsebnost alkohola v izdihanem zraku. Ker alkoholizirani vozniki še vedno prevečkrat sedejo za volan, voznikom sporočamo, da alkohol ne sodi za volan in da so opiti vozniki nevarni vozniki, posledice nepravilne odločitve pa bodo poleg njega čutili tudi sopotniki, drugi udeleženci v prometu ter žal prepogosto tudi svojci voznikov in žrtev. Voznike zato pozivamo, naj takrat, ko vozijo, ne uživajo alkohola, v nasprotnem primeru pa ključe vozila prepustijo treznemu vozniku ali uporabijo javna prevozna sredstva.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran