radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaDanes, 6. novembra dopoldne, se je na Tolminskem Lomu (občina Tolmin) zgodila prometna nesreča IV. kategorije s smrtnim izidom in v kateri je bil udeležen 40-letni voznik delovnega stroja. Po prvih zbranih ugotovitvah je voznik delovnega stroja vozil po lokalni cesti iz Tolminskega Loma proti Mostu na Soči. Med vožnjo v desnem blagem ovinku je iz neznanega razloga zapeljal preveč v levo na neutrjeno bankino ter skupaj z delovnim strojem zdrsnil po strmem pobočju v globino približno 50 metrov, kjer je voznik v bližini delovnega stroja obležal in nato podlegel telesnim poškodbam.

Na kraju nezgode so bili tudi reševalci NMP ZD Tolmin. S strani zdravnika ZD Tolmin je bila odrejena sanitarna obdukcija na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti. O hudi nesreči s smrtnim izidom je Policija obvestila tudi pristojne pravosodne organe (preiskovalnega sodnica Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici). Policisti PP Tolmin bodo o vseh ugotovljenih dejstvih tragične nesreče s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Na cestah na Severnem Primorskem je za posledicami prometnih nesreč letos umrlo šest oseb.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran