radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala zgolj materialna škoda, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, pet primerov povoženja divjadi, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in prijeli tri tujce pri nedovoljenem vstopu v našo državo.

Na področju kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila in goljufijo pri nakupu mobilnega telefona. Radgonski policisti so obravnavali poškodbo avtomata za napitke, soboški pa tatvino dveh denarnic.

Javni red in mir je bil v vseh štirih primerih kršen na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na avtocesti v bližini Lendave so policisti prijeli dva tujca, ki sta v Slovenijo vstopila na nedovoljen način. Prijet je bil tudi tujec, ki je navedena dva prevažal v osebnem avtomobilu.

Čeprav smo že večkrat omenili, da ta teden poteka poostren nadzor nad psihofizičnim stanjem voznikov, tudi tokrat ne bo odveč opozorilo, da nikar ne sedite za volan, če ste pred tem uživali alkohol ali druge psihoaktivne snovi.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Ljutomer.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran