radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

policija splosniNa smetišču na Tolminskem zagorela odpadna elektronika
Včeraj, 6. novembra ob 6.42, smo bili obveščeni, da je v Volčah (občina Tolmin) v kontejnerju na smetišču zagorela manjša količina odpadne elektronike in odpadne elektronske opreme. Požar so pogasili gasilci PGD Tolmin, materialna škoda ni nastala.

Obravnavani primer vandalizma na Tolminskem
Včeraj, 6. novembra zjutraj, so policisti PP Tolmin obravnavali sum kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari (po 220. členu KZ-1) na Tolminskem. Po prvih zbranih podatkih je neznani storilec konec minulega tedna oz. v noči s petka, 3. novembra na soboto, 4. novembra 2023, razbil okno v pritličju zdravstvene ustanove na Tolminskem. Nastala je materialna škoda za približno 50 evrov. Primer policija še preiskuje.

V požaru zagorela zunanja enota toplotne črpalke
Danes, 7. novembra ob 3.44, je bila Policija obveščena o požaru na območju naselja Grgar (Mestna občina Nova Gorica), kjer je ob objektu zagorela zunanja enota toplotne črpalke. V omenjenem požaru so v celoti zgoreli kabli, požar so dokončno pogasili poklicni gasilci JZ GRD Nova Gorica, ki so pregledali okolico s termovizijsko kamero in izklopili električno energijo. V omenjenem požaru je po nestrokovni oceni nastala materialna škoda za okoli 7.000 evrov. Policisti PP Nova Gorica bodo o vseh ugotovitvah s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

V prometni nesreči I. kategorije s pobegom na Goriškem udeleženi dve osebni vozili
Včeraj, 6. novembra ob 16. uri, so policisti PP Nova Gorica obravnavali prometno nesrečo I. kategorije s pobegom na območju Nove Gorice (Kostanjeviška cesta) z udeležbo dveh osebnih vozil. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila peljal iz Rožne Doline proti Novi Gorici, kjer se je v zadnjem desnem ovinku pred naseljem Nova Gorica srečeval z drugim osebnim avtomobilom, s katerim se je neznani voznik peljal v nasprotni smeri (proti Rožni Dolini). Neznani voznik avtomobila je v ovinku sekal ovinek in pri tem zadel ter poškodoval vzvratno ogledalo prvega udeleženega vozila. Neznani voznik je s kraja odpeljal ne da bi drugemu udeležencu nudil ustrezne podatke oz. o tem obvestil Policijo. Ko bo pobegli voznik izsleden bodo policisti PP Nova Gorica zoper njega podali ustrezen ukrep.

Poškodba avtomobila na parkirnem prostoru
Včeraj, 6. novembra ob 12.22, so policisti PP Nova Gorica obravnavali poškodbo vozila na parkirnem prostoru v naselju Kanal (občina Kanal ob Soči). Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik neznanega vozila na parkirišču pred stanovanjskim blokom v času od petka, 3. novembra do prijave prometne nezgode policiji, podrsal levi bočni del drugega osebnega avtomobila. Povzročitelj nezgode ni bil izsleden, policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Na območju Godoviča iz prometa izločili kršitelja cestnoprometnih predpisov
Policisti PP Idrija so včeraj, 6. novembra v večernih urah, na območju Godoviča ustavili in kontrolirali voznika osebnega avtomobila in v nadaljevanju postopka ugotovili, da slednji ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Idrijski policisti so mu vozilo skladno s prometno zakonodajo zasegli (po 23. členu ZPrCP), kršitelja cestnoprometnih predpisov čaka še srečanje s sodnikom, saj bo zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran