radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Policisti Postaje prometne policije Celje so pri nadzoru cestnega prometa na avtocesti izven naselja Lopata, zaradi nezanesljive vožnje ustavili in kontrolirali romunskega voznika tovornega vozila. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel voznik 1,04 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka ali drugače povedano dobri dve promili.

V postopku preverjanja tehnične brezhibnosti vozila so ugotovili še, da sta bili na priklopnem vozilu dve pnevmatiki prekomerno obrabljeni. Na zgornjem sloju pnevmatik je bilo več lukenj.

izrabljena pnevmatika avtocesta lopata 1

izrabljena pnevmatika avtocesta lopata 2

izrabljena pnevmatika avtocesta lopata 3

Zaradi storjenih prekrškov so prometni policisti voznika privedli na Okrajno sodišče v Celju, kjer mu je bila s sodbo izrečena globa v višini 1.600 € in stranska sankcija 18 kazenskih točk.

Vožnja pod vplivom alkohola je izredno nevarna, zato naj vozniki upoštevajo, da alkohol in volan ne sodita skupaj.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran