radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniDanes, okrog 15.45 uri, je bil mariborski Operativno komunikacijski center obveščen o kaznivem dejanju ropa v prostorih bencinskega servisa na Mlinski ulici v Mariboru.

Moški je vstopil v notranjost bencinskega servisa ter z uporabo nevarnega predmeta zagrozil tam zaposleni osebi. Po prvih zbranih obvestilih je odtujil in si protipravno prilastil gotovino in škatlice cigaret. Po dejanju je kraj zapustil in peš zbežal.

Po doslej zbranih informacijah je osumljenec suhe postave, visok približno 180 oz. 185 cm, oblečen v črno bundo, pod katero je imel oblečeno trenerko črne barve. Osumljenec je nosil sončna očala, obraz je imel prekrit s šalom.

Vse, ki bi imeli koristne informacije o izvršenem kaznivem dejanju prosimo, da pokličejo interventno številko Policije 113.

Matej Harb
višji samostojni policijski inšpektor III
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran