radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, štiri povoženja divjadi, dve poškodbi vozila na parkirišču in dva hujša prometna prekrška.

Na področju kriminalitete smo evidentirali kaznivi dejanji grožnje v Lomanošah in Dolnji Bistrici, poškodovanje tuje stvari v Svetem Juriju ob Ščavnici, tatvino registrske tablice v Moravskih Toplicah ter vloma v poslovni objekt in kolesarnico v Murski Soboti.

Pri zagotavljanju prometne varnosti so imeli policisti v Doliču v postopku voznika, ki je vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo vozilo zaseženo. V Hotizi pa so policisti zaustavili tujca in ugotovili, da je vozil močno pod vplivom alkohola. Vozniku je bila odvzeta prostost in odrejeno pridržanje ter bo tekom dneva odpeljan v nadaljnji postopek na Okrajno sodišče v Ljutomer.

Razen tega tujca, policisti v prvi polovici trajanja poostrenega nadzora nad psihofizičnim stanjem voznikov, niso zaznali voznika, ki bi vozil močno pod vplivom alkohola ali psihoaktivnih snovi. Naj tako ostane tudi v prihodnjih dneh. Za varnost v prometu smo odgovorni vsi udeleženci, zato poskrbimo, da bodo tudi v času martinovanja naše ceste varne za vse.

Pogostejše meritve z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Gornji Petrovci.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran