radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 153 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 49:

  • osem s področja kriminalitete, od tega eden o vlomi in eden o tatvini;
  • 16 s področja prometne varnosti, od tega šest o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so pridržali enega voznika;
  • sedem s področja javnega reda in miru, od tega pet o kršitvi na javnem kraju in eden o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • devet o dogodkih.

Vlom:
Blejski policisti so bili včeraj okoli 21.30 obveščeni o vlomu v hišo. Neznani storilec je nasilno vstopil skozi vrata v notranjost in si protipravno prilastil denar. Lastnika je oškodoval za več tisoč evrov. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Hujši prometni prekršek:
Škofjeloški policisti so imeli danes nekaj pred eno uro v postopku 52-letnega voznika, ki je vozil avtomobil pod vplivom alkohola (0,63 mg/l). Odredili so mu pridržanje do 12 ur. Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Do policistov se je nedostojno vedel in ni upošteval njihovih zakonitih ukrepov. Zanj za te prekrške vodijo prekrškovni postopek. Za vožnjo pod vplivom alkohola pa bo z obdolžilnim predlogom predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran