radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPrometna nesreča i. kategorije
Včeraj ob 09.44 uri je voznica osebnega avtomobila v Šempetru pri Gorici zaradi nepravilnega premika trčila v drug osebni avtomobil. Policisti so na kraju ugotovili, da gre za prometno nesrečo z majhno poškodbo in ob upoštevanju zakonskih pogojev odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

Prometna nesreča i. kategorije s pobegom
Včeraj ob 11.00 uri je občanka prijavila, da je neznana voznica osebnega avtomobila v Šemeptru pri Gorici trčila v parkirano vozilo in s kraja odpeljala ne da bi nudila podatke. Ob tem si je oškodovanka zapisala registrsko številko. Policisti so voznico poiskali in ji v prekrškovnem postopku očitali nepravilni premik z vozilom in pobeg s kraja prometne nesreče.

Sprožitev signalno varnostne naprave
Včeraj ob 14.37 uri so se policisti odzvali na sprožitev signalno varnostne naprave v eni od večjih trgovin na območju Šempetra pri Gorici. Ugotovili so, da gre za tehnično napako.

Vlom v stanovanjsko hišo
Včeraj okoli 21 ure smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na območju Dornberka. Neznani storilec je pri vlomu ukradel večjo količino zlatnine. Opravljen je bil ogled kraja kaznivega dejanja, preiskava kaznivega dejanja pa se intenzivno nadaljuje. Zoper zaenkrat neznanega storilca bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Dušan Povše
vodja izmene
OKC PU Nova Gorica

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran