radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 93 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 35:

  • sedem s področja kriminalitete, od tega eden o vlomu in dva o tatvini;
  • 12 s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in šest o prometni nesreči z materialno škodo;
  • šest s področja javnega reda in miru, od tega eden o kršitvi na javnem kraju in štirje o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • šest o dogodkih, od tega trije o požaru.

policija splosniDrzni tatvini:
Jeseniški policisti so bili včeraj okoli 10. ure obveščeni o neznani storilki, ki je v eni izmed trgovin obiskovalki iz torbice ukradla denarnico z vsebino. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

O takem dejanju so bili okoli 11.45 obveščeni tudi kranjski policisti. Neznana storilka je v eni izmed trgovin pristopila do obiskovalke in ji iz žepa ukradla denarnico z vsebino. S tem dejanjem jo je oškodovala za okoli 250 evrov. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Jeseniški policisti so bili včeraj nekaj čez 20. uro obveščeni o prometni nesreči, v kateri je 44-letni voznik zavijal desno in odvzel prednost voznici e-skiroja ter z avtomobilom trčil v njo. Avtomobil je vozil pod vplivom alkohola (0,42 mg/l). Voznica e-skiroja je bila lahko telesno poškodovana in z reševalnim vozilom prepeljana v zdravstveno ustanovo. Policisti za voznika avtomobila vodijo prekrškovni postopek za povzročitev prometne nesreče in vožnjo pod vplivom alkohola. Voznico e-skiroja pa bodo zaradi vožnje e-skiroja brez zaščitne kolesarske čelade in nepravilne uporabe površine za vožnjo predlagali pristojnemu okrajnemu sodišču.

Vonj po plinu:
Radovljiški policisti so bili včeraj okoli 14.30 obveščeni, da so stanovalci v večstanovanjskem objektu zaznati vonj po plinu. Na kraju je bilo evakuiranih 15 oseb, ki so bili v objektu. Gasilci so objekt pregledali. Po podatkih s katerimi razpolagamo je prišlo do manjšega uhajanja plina v plinski omarici na zunanji strani objekta. Pristojni vzdrževalci so napako odpravili. Stanovalci so se lahko vrnili v svoje domove. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

Požar:
Jeseniški policisti so bili včeraj okoli 23.45 obveščeni o požaru dveh zabojnikov za smeti na območju Jesenic. Zabojnika sta pogorela v celoti. Požar so pogasili gasilci. O obeh dejanjih policisti še zbirajo obvestila.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran