radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklih štiriindvajsetih urah smo policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, tri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil ter štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino goriva iz garaže, tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila ter zasegli bankovec za 20 evrov, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Vozniku je bil zasežen osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

V času od 6. do 12. novembra poteka poostren nadzor nad psihofizičnim stanjem voznikov. Ne glede na poostren nadzor, nikoli ne sedite za volan, če ste uživali alkoholne pijače.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran