radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPreteklo nedeljo smo pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče, ki so se končale le z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, prijeli tujca, ki je v našo državo vstopil nezakonito ter dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete, so radgonski policisti obravnavali kaznivo dejanje ogrožanja z nevarnim orodjem pri pretepu ali prepiru, soboški policisti tatvino registrske tablice z oznako MS H5-712, lendavski tatvino goriva na bencinskem servisu, ljutomerski pa tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Murski Soboti je bil vozniku zasežen osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

V jutranjih urah je bil na avtobusni postaji v Lendavi prijet tujec, ki je v našo državo vstopil na nedovoljen način. V postopku je zaprosil za mednarodno zaščito.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornji Petrovci.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran