radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosni9. novembra 2023 so gornjeradgonski policisti opravljali meritve hitrosti v naselju Očeslavci. Voznik tovornega vozila do 3500 kg znamke Citroen, avstrijskih registrskih številk je na delu ceste v naselju, kjer je omejitev hitrosti s splošnim predpisom omejena na 50 km/h, vozil 108 km/h. Kršitelj, državljan Slovenije v postopku na zahtevo policistov ni želel izročiti na vpogled dokumenta, s katerim bi dokazal, da sme voziti vozilo v cestnem prometu in se je izdajal za drugo osebo.

Ker na kraju kršitve ni bilo mogoče ugotoviti identitete voznika, oz. kršitelja, je bil le ta na podlagi 57. člena Zakona o nalogah in pooblastilih policije priveden na policijsko postajo Gornja Radgona, kjer se je s pomočjo evidenc policije ter razgovorom z lastnikom vozila ugotovila identiteta voznika. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja in bo zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran