radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali šest prometnih nesreč, deset kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, eno povoženje divjadi, pridržali pa smo tudi enega voznika ter enemu kršitelju izrekli ukrep prepovedi približevanja.

V vseh šestih prometnih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda, nesrečo v Noršincih pri Ljutomeru pa je povzročil tuji državljan, ki je zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola zapeljal z vozišča. Zoper njega je bilo odrejeno pridržanje do iztreznitve.

Vozniki, prilagodite hitrost svoje vožnje veljavnim omejitvam, pa tudi svojemu vozniškemu znanju in izkušnjam ter razmeram na cesti. Vozite le trezni in se tako izognite posledicam prometne nesreče.

Na področju kriminalitete smo obravnavali dve tatvini goriva iz tovornih vozil v Murski Soboti, dve poškodovanji tuje stvari oziroma vozil v Gornji Radgoni in Murski Soboti, tatvino v trgovini in tatvino goriva v Murski Soboti, tatvino skuterja v Beltincih, goljufijo pri točenju goriva v Pincah in dve kaznivi dejanji nasilja v družini, eno v Radencih in drugo v Dobrovniku, kjer smo zoper kršitelja izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja.

Policija ima ničelno toleranco do nasilja v družini, zato vsako prijavo fizičnega, psihičnega, spolnega in ekonomskega nasilja obravnavamo skrajno resno. Če ste žrtev tovrstnega nasilja ali zanj veste, lahko pokličete na telefonsko številko policije 113, kjer vam bomo pomagali in vam zagotovili varnost ter zaščito.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Gornji Petrovci.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran