radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 104 klice. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 35:

  • sedem s področja kriminalitete, od tega eden o tatvini;
  • 10 s področja prometne varnosti, od tega štirje o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so zasegli en avtomobil;
  • sedem s področja javnega reda in miru, od tega dva o kršitvi na javnem kraju;
  • štirje o dogodkih, od tega dva o požaru, eden o padcu osebe z višine in eden o povoženi divjadi.

Hujši prometni prekršek:
Radovljiški policisti so včeraj okoli 14.40 obravnavali 52-letnega voznika, ki je vozil avtomobil brez opravljenega vozniškega izpita za to kategorijo. Avtomobil so mu zasegli. Z obdolžilnim predlogom bo predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Požar:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 15.25 obveščeni o požaru v industrijskem obratu. Po podatkih s katerimi razpolagamo je do požara prišlo med delovnim procesom v proizvodnji. Požar so začeli gasiti že zaposleni. Dokončno pa so ga pogasili gasilci. Materialna škoda po nestrokovni oceni znaša do 5000 evrov. Policisti o požaru zbirajo obvestila in vodijo postopek.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran