radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 252 klicev občanov. 65 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

27 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 27 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali 18 prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali petkrat.

Kriminaliteta
Včeraj smo bili obveščeni o dveh vlomih v stanovanjski hiši in sicer na Proseniškem in v Bukovlju V obeh primerih je storilec ukradel gotovino in zlatnino.

Na Vranskem sta neznana storilca poskušala vlomiti v počitniško hišico. Storilca sta pobegnila, ko sta videla, da so ju opazili sosedje.

Na Ponikvi je neznani storilec vstopil v poslovne prostore in iz pisarne ukradel gotovino.

V gozdu v Pirešici smo obravnavali nesrečo pri delu. Deblo, ki je zdrselo po strmini, je 20-letnemu moškemu huje poškodovalo nogo.

Nekaj čez 14. uro smo bili obveščeni, da je na parkirišču Aškerčeve ulice v Celju zagorelo osebno vozilo. V omenjenem primeru obstaja sum požiga.

Miren in varen torek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran