radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes 256 klicev, med temi 99 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 21 kaznivih dejanj,
  • 19 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 5 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 3 na javnem kraju,
  • 1 požar.

Na območju Selnice ob Dravi sta bila z delovišča odtujena dva gradbena priključka. Z dejanjem so bili, po nestrokovni oceni, lastniki oškodovani za približno 8.000 eur.

V Mariboru smo včeraj popoldne obravnavali štiri tujce, državljane Turčije, ki so zaprosili za mednarodno zaščito in bili odpeljani v azilni dom.

Na območju Oplotnice obravnavamo vlom v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je vlomil skozi vrata, pregledal prostore v hiši in odtujil uro ter zlatnino, z dejanjem je, po nestrokovni oceni, povzročil škodo v višini 2.700 eur.

Na območju Gorišnice obravnavamo požar, do katerega je prišlo včeraj pozno zvečer. Zagorelo je gospodarsko poslopje, v požaru pa je bil poškodovan tudi osebni avtomobil. Materialna škoda znaša po prvih informacijah in po nestrokovni oceni 20.000 eur. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran