radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 39 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 112 klicev.

Obravnavali so 7 prometnih nesreč z materialno škodo in 3 z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 3 tatvine, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 5 primerih.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 21 nezakonitih prehodov državne meje.

Pri Pivki je nekdo z delovišča ukradel 1500 metrov bakrenega kabla z daljnovoda. Škode je za več kot 20.000 evrov.

Ob 21.23 smo dobili prijavo oškodovanca, da ga je nekdo pred sežanskim lokalom pretepel. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je za enkrat neznan moški pretepel 47-letnika, zatem pa kraj zapustil. Poškodovani je bil odpeljan v SB Izola. Nadaljuje se z zbiranjem obvestil v zvezi s preiskavo suma storitve kaznivega dejanja nasilništva.

Ob 22.47 smo dobili prijavo, da je voznica osebnega avtomobila na parkirišču v Kopru poškodovala drugo parkirano vozilo in hotela odpeljati s kraja. 20-letnici je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, katerega je odklonila, prav tako je odklonila tudi strokovni pregled. Odredili so ji pridržanje, sledi obdolžilni predlog in plačilni nalog.

V vasi Povir je nekdo vlomil v hišo. Ukradel je sef z gotovino in drugimi predmeti.

Nekdo je vlomil v eno od koprskih gostiln. Ukradel je več alkoholnih pijač in pobegnil.

Včeraj ob 20.16 je državljan Hrvaške na PP Ilirska Bistrica prijavil, da sta popoldan s prijateljem nabirala gobe pri Sušaku. Pred vrhom hriba sta se razšla, zatem prijatelja ni več našel, prav tako se ni oglašal na telefon, saj je bil nedosegljiv. Takoj je stekla iskalna akcija, policisti so uporabili modre luči in sirene ter pregledovali cestne in gozdne poti. Seznanili so tudi hrvaške policiste, ki so prav tako napotili patruljo proti lokaciji, kjer bi lahko bil pogrešani. Pomagali so si tudi s termovizijo, vendar pogrešanega 34-letnega državljana Hrvaške niso našli. Takoj zjutraj se je organizirala iskalna akcija, v kateri bi se policistom pridružili svojci pogrešanega, gasilci, vodniki reševalnih psov, aktiviran je bil tudi helikopter. Ob 8.08 pa so policisti pogrešanega našli na cesti za Dleto. Z njim je vse vredu in ni poškodovan, svojci so ga odpeljali domov.
Iskalna akcija je bila preklicana.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran