radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes 217 klicev, med temi 98 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 22 kaznivih dejanj,
  • 10 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 5 prometnih nesreč II. kategorije,
  • 1 prometno nesrečo III. kategorije,
  • 9 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 8 na javnem kraju,
  • 1 požar.

Včeraj, okrog 21. ure smo bili obveščeni o kaznivem dejanju ropa. Moški je vstopil v poslovni prostor na Gosposvetski ulici v Mariboru, od prodajalke zahteval denar ter grožnjo podkrepil z ostrim predmetom, po dejanju pa zbežal. Po prvih informacijah gre za moškega, starega med 20 in 30 let, oblečenega v oblačila - zgornji del črne barve, hlače zelene barve in zelene športne copate.

Obravnavamo prometno nesrečo III. kategorije, v kateri se je huje poškodoval mladoletnik, ki je s kolesom na območju Melja trčil v prometni znak.

Na območju Tabora v Mariboru je neznanec vlomil na zavarovan parkirni prostor ter iz parkiranih vozil odtujil več avtomobilskih delov, v nadaljevanju pa odtujil še tovorno vozilo Renault Master, bele barve. Po nestrokovni oceni je bila z dejanjem lastnikom povzročena škoda v višini 5.000 eur.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran