radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 309 klicev občanov. 73 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

20 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 9 s področja mejnih zadev in tujcev, 34 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali 3 prometne nesreče z lažjimi poškodbami udeleženih in 15 prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali sedemkrat.

Kriminaliteta
Okoli pol treh zjutraj smo bili obveščeni o poskusu ropa na bencinskem servisu na avtocestnem počivališču Tepanje. Zamaskiran moški je vstopil v prostore servisa in od prodajalke zahteval denar. Ker mu denarja ni hotela izročiti je pobegnil.

Okoli treh zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Celju. Storilec ni ničesar ukradel. Lastniku je škodo povzročil z razbitjem stekla na vratih.

Nedovoljen prehod državne meje
V Imenem smo včeraj izsledili štiri državljane Turčije, ki so na nedovoljen način vstopili v Slovenijo. Vsi štirje so zaprosili za mednarodno zaščito.

V Bistrici ob Sotli smo včeraj ustavili voznika osebnega vozila, državljana Kosova, ki je prevažal štiri državljane Sirije in državljana Afganistana. Voznika smo pridržali in ga bomo kazensko ovadili, državljani Sirije in Afganistana, ki so na nedovoljen način vstopili v Slovenijo, so zaprosili za mednarodno zaščito.

Miren in varen četrtek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran