radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 84 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 43:

  • osem s področja kriminalitete, od tega trije o tatvini;
  • osem s področja prometne varnosti, od tega trije o prometni nesreči z materialno škodo;
  • devet s področja javnega reda in miru, od tega dva o kršitvi na javnem kraju in dva o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • sedem o dogodkih, od tega trije o požaru in trije o povoženi divjadi.

policija splosniTatvina:
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj čez 19. uro obveščeni o tatvini registrskih tablic s parkiranega avtomobila na območju Kranja. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Dva požara:
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj pred 9. uro obveščeni o požaru na avtomobilu. Po podatkih s katerimi razpolagamo se je voznici med vožnjo prižgala kontrolna lučka na armaturni plošči o napaki, zato se je ustavila in s sopotnico zapustila avtomobil. Takrat se je izpod pokrova motorja začelo kaditi in goreti. Sprednji del avtomobila je pogorel v celoti. Požar so pogasili gasilci. Policisti so zbrali obvestila in bodo dogodek ustrezno dokumentirali.

Blejski policisti so bili včeraj okoli 20.40 obveščeni o požaru v kurilnici stanovanjske hiše. Požar so pogasili gasilci. Po podatkih s katerimi razpolagamo je nastala materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša več tisoč evrov. Policisti zbirajo obvestila in vodijo postopek.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran