radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti PP Novo mesto so od meseca septembra na območju Novega mesta obravnavali več kaznivih dejanj tatvin. Storilec je v mesecu septembru v enem izmed gostinskih lokalov v Novem mestu izkoristil krajšo odsotnost osebja in s točilnega pulta odtujil denarnico z izkupičkom in pobegnil. Prav tako v septembru je nekdo na parkirnem prostoru pred podjetjem v Novem mestu iz kabine odklenjenega tovornega vozila odtujil mobilni telefon, tablični računalnik in denar. Konec septembra je v gostinskem lokalu v Novem mestu izkoristil krajšo odsotnost osebja in odtujil tablični računalnik. V začetku oktobra je na parkirnem prostoru v Novem mestu nekdo vlomil v kabino tovornega vozila in odtujil torbico z denarjem in dokumenti. Konec oktobra je v Novem mestu iz odklenjenega osebnega avtomobila odtujil denarnico z dokumenti in plačilnimi karticami. Z ukradenimi karticami je kasneje opravil več nakupov. V začetku novembra so bili policisti obveščeni o tatvini v gostinskem lokalu v Novem mestu, kjer je storilec enemu izmed gostov ukradel denarnico z denarjem in dokumenti.

V vseh primerih so policisti opravili oglede krajev kaznivih dejanj, zavarovali najdene sledi, zbrali obvestila in med intenzivno policijsko preiskavo ugotovili, da je kaznivih dejanj tatvin, velikih tatvin in zlorab negotovinskega plačilnega sredstva osumljen 35-letni moški iz Novega mesta. 14. 11. so ga izsledili in prijeli na območju Novega mesta in mu odvzeli prostost. S kazensko ovadbo so ga privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je po zaslišanju zanj odredil pripor. 35-letnika so policisti v preteklosti že večkrat obravnavali zaradi premoženjskih kaznivih dejanj.

Policisti nadaljujejo s preiskavo, saj sumijo, da je moški storil še več kaznivih dejanj tatvin in vlomov na območju Novega mesta.

Alenka Drenik Rangus
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Novo mesto


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran