radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč, sedem kaznivih dejanj in povoženj divjadi, prijavo pogrešane osebe in zaseg vozila.

V štirih prometnih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda. Ena izmed teh nesreč se je zgodila v Melincih, kjer je voznik zaradi izsiljevanja prednosti in vožnje pod vplivom alkohola trčil v drugo vozilo. Vozniku je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. V peti nesreči pa je voznica skuterja pri vožnji skozi krožišče v Gornji Radgoni padla in se lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete smo obravnavali prijavo kaznivega dejanja krive ovadbe, tatvino registrskih tablic, vlom v vrtne ute, tatvino goriva, grožnjo, zlorabo ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva in zatajitev. V zadnjem primeru je občan na bankomatu v Radencih pozabil vzeti dvignjen denar, slednjega pa si je nato protipravno prilastila neznana oseba. Ker ne gre za osamljen primer, občane pozivamo, da so pri dvigih na bankomatih pozorni na to, da pred odhodom vzamejo tako svojo kartico kot tudi denar.

Včeraj zvečer so policisti policijske postaje Gornja Radgona sprejeli prijavo o pogrešani osebi. Z zbiranjem obvestil in aktivnim iskanjem so osebo čez tri ure izsledili in jo predali v nadaljnjo oskrbo zdravstvenim delavcem.

V Markišavcih so policisti pri kontroli cestnega prometa zaustavili voznika osebnega avtomobila, za katerega so ugotovili, da ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo vozilo zaseženo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran