radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 691 klicev občanov. 205 klicev je bilo interventnih, 5 nujnih.

56 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 8 s področja mejnih zadev in tujcev, 86 s področja prometne varnosti in 53 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
V zadnjih treh dneh smo obravnavali 2 prometni nesreči s hudimi poškodbami, 4 z lažjimi in 33 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo v petek, okoli pol šestih zjutraj, obravnavali v Jakobu pri Šentjurju, kjer je voznik osebnega vozila, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča, zapeljal v jarek. Voznik, ki je bil v vozilu sam, se je v prometni nesreči hudo poškodoval.

V Bregu pri Konjicah se je v soboto popoldne huje poškodovala kolesarka, ki je pri sestopanju s kolesa, zgubila ravnotežje in padla.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali v 18. primerih.

Kriminaliteta
Na Plešivcu je neznani storilec s traktorja ukradel več delov, iz rezervoarja pa gorivo. Lastnik ocenjuje, da je z dejanjem oškodovan za približno 1.000 €.

Na Brodarjevi smo obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel žensko kolo.

V Gorenju pri Zrečah je neznani storilec vlomil v kabino stroja za lupljenje hlodovine in ukradel štiri prenosne zveze s polnilci, iz rezervoarja vozila pa je ukradel še nekaj goriva.

Na Ostrožnem pri Ponikvi smo obravnavali nesrečo pri delu. Pri podiranju drevja v domačem gozdu se je huje poškodoval 51-letni moški.

Minuli vikend smo bili obveščeni o treh vlomih v stanovanjske hiše.

V Braslovčah je storilec ukradel denarnico z gotovino, bančnimi karticami in dokumenti.

V Podvinu pri Polzeli je ukradel zlatnino, ure in gotovino.

Iz stanovanjske hiše v Založah pa je ukradel hranilnik z gotovino.

Uspešen začetek novega delovnega tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran