radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, dva primera povoženja divjadi, manjši požar in prijeli sedem tujcev pri nedovoljenem prečkanju meje.

V treh prometnih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda, v prometni nesreči v Murski Soboti pa je kolesar zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola trčil v robnik in se pri padcu hudo telesno poškodoval. Ta dva vzroka sta med najpogostejšimi, ko govorimo o hudih prometnih nesrečah. Torej prilagodite hitrost svojega vozila in ne vozite pod vplivom alkohola, tudi ko ste na kolesu.

Na področju kriminalitete smo evidentirali kaznivo dejanje nasilja v družini v Radencih, zlorabo osebnih podatkov v Ropoči, tatvino goriva v Dolnjem Lakošu in kaznivo dejanje grožnje v Ljutomeru.

V večernem času je v Moravcih v Slovenskih goricah zagorel zabojnik za zbiranje odpadne plastike. Gasilci so požar pogasili in tako preprečili nastanek večje materialne škode.

V nočnem času pa so policisti na območju Lendave izsledili in prijeli sedem tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo. Tujci so zaprosili za mednarodno zaščito in bili odpeljani v enoto v nadaljnji postopek.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran