radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

V minulem tednu sta policista Policijske postaje Ljutomer Miran Gašparić in Robert Marin v jutranjem času opravljala nadzor gostinskega lokala v Ljutomeru. Med razgovorom z najemnico lokala, sta policista zaznala starejšo gospo, ki ji je postalo slabo in je bila neodzivna. Policista sta takoj pristopila do osebe in opazila, da se je dušila. Nudila sta ji prvo pomoč, osebo položila na tla v bočni položaj in ji sprostila dihalne poti. Med tem sta obveščala tudi Operativno komunikacijski center, ki je na kraj napotil delavce NMP Ljutomer. Do prihoda reševalcev sta ji kontrolirala življenjske funkcije. Nakar je bila odpeljana na zdravljenje v bolnišnico.

Danes sta se policista odzvala na povabilo občanke. Zahvalila se jima je za pomoč, ki sta ji jo nudila. Ponosni smo na naša policista, ki sta s hitro odzivnostjo rešila življenje občanki.

policista ljutomer

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran