radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 48 urah sprejel 69 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 37:

  • dva s področja kriminalitete, od tega eden o vlomu;
  • 15 s področja prometne varnosti, od tega šest o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so pridržali enega voznika;
  • osem s področja javnega reda in miru;
  • štirje o dogodkih, od tega eden o požaru, eden o nesreči pri delu in eden o povoženi divjadi.

policija splosniVlom:
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj pred 21. uro obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo, v katero je neznani storilec nasilno vstopil skozi kletno okno. Iz notranjosti hiše si je protipravno prilastil nakit. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča z materialno škodo:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 16.40 obveščeni o prometni nesreči, kjer je 59-letni voznik vozil iz smeri Kranja proti Šenčurju in zaradi prekratke varnostne razdalje s tovornim vozilom trčil v avtomobil voznice pred seboj. Vozil je pod vplivom alkohola (0,88 mg/l). Policisti so mu odredili strokovni pregled in ga pridržali do 12 ur. Zanj vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja iz poglavja kaznivih dejanj zoper varnost javnega prometa. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Gore:
Kranjskogorski policisti so bili včeraj okoli 11.30 obveščeni o 38-letnem pohodniku, ki mu je med hojo po poti od Aljaževega doma proti Kredarici, malo pod Kredarico, zdrsnilo in je zdrsel približno 200 m nižje. Na poti je bil sneg in led. Pohodnik je bil primerno opremljen z derezami, cepinom, čelado, … Na kraju so bili gorski reševalci GRS Mojstrana in posadka združene ekipe HNMP-GRS, ki ga je s helikopterjem Slovenske vojske prepeljala v dolino. Pohodnik je bil lahko telesno poškodovan. Policisti so dogodek ustrezno dokumentirali.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran