radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 254 klicev občanov. 76 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

27 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 40 s področja prometne varnosti in 20 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali 4 prometne nesreče z lažjimi poškodbami in 17 prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali trikrat.

Kriminaliteta
V dopoldanskih urah smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vstopil skozi pritlično okno, je ukradel več kosov zlatnine.

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Celje so včeraj na avtocestnem počivališču Lopata obravnavali romunskega voznika tovornega vozila, ki je imel na prikolici naloženo osebno vozilo BMW, serije 5, ki je bilo pred dnevi ukradeno v Italiji. Vozilo smo zasegli, vozniku pa za čas izvajanja ukrepov odvzeli prostost in ga pridržali. Sledi kazenska ovadba.

Lep in varen konec tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran