radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV torek, 21. novembra v popoldanskem času, so policiste OKC PU Nova Gorica o pogrešani osebi v Zgornjem Posočju. Takoj po prijavi so policisti PP Bovec in PP Tolmin začeli izvajati določene aktivnosti, da bi pogrešano osebo čim prej našli, prav tako smo pogrešano žensko iskali tudi s pomočjo pridobljenih podatkov zadnje lokacije opreme za mobilno komunikacijo (GSM lokacija). Zaradi nujnosti reševanja življenja so bili preko Regijskega centra za obveščanje Nova Gorica aktivirani tudi gasilci PGD Log pod Mangartom.

Policisti so izvedli številne ukrepe in pogrešano žensko istega dne nekaj minut po 17. uri našli približno en kilometer izven trdnjave Kluže (v smeri naselja Log pod Mangartom v občini Bovec). Na kraju so jo reševalci ZD Tolmin zdravniško oskrbeli in nato odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. O zadevi smo seznanili tudi pristojne pravosodne organe (preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici). Policisti PP Bovec bodo o vseh ugotovitvah s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran