radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo, tri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, dve poškodbi vozila na parkirišču, tri povoženja divjadi in skupino tujcev pri nedovoljenem vstopu v našo državo.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino v Ljutomeru in kaznivi dejanji nasilja v družini v Murski Soboti ter Lendavskih Goricah.

Javni red in mir je bil obakrat kršen v zasebnem prostoru. Kršiteljica v Lendavskih Goricah se ob intervenciji policistov kljub opozorilom ni pomirila, zato ji je bila odvzeta prostost in odrejeno pridržanje do iztreznitve.

Včeraj zvečer so policisti v Pincah prijeli pet tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo. V postopku so zaprosili za mednarodno zaščito, zato so bili odpeljani v azilni dom.

Na vozilih so zimske pnevmatike obvezne že zadnjih 10 dni. Voznike pa opozarjamo tudi na vidljivost. Pred vožnjo je namreč potrebno dobro očistiti vsa stekla na vozilu, saj zaledenela ali zarošena stekla zmanjšujejo vidljivost in povečujejo nevarnost za nesrečo.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju celotne Policijske uprave Murska Sobota.

Policijska uuprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran