radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih treh dneh prejeli 856 klicev občanov. 219 klicev je bilo interventnih, 6 nujnih.

66 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 90 s področja prometne varnosti in 63 s področja javnega reda in miru.

V noči iz petka na soboto smo v podjetju v Slovenj Gradcu obravnavali požar. Zagorelo je v proizvodnem delu podjetja. Do požara je prišlo v zaprtem delu šivalnega stroja. V požaru ni bil nihče poškodovan je pa ogenj povzročil visoko materialno škodo. Po prvih zbranih podatkih smo tujo krivdo izključili.

V Bevčah smo obravnavali vlom v gradbeni zabojnik. Storilec je ukradel za okoli 5.000 € različnega električnega orodja.

V Hrastovcu je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo ter ukradel žensko uro in nekaj zlatnine.

Vloma v stanovanjski hiši smo minuli vikend obravnavali tudi na območju Slovenj Gradca. V enem primeru je storilec ukradel dve ročni uri, v drugem primeru pa ničesar.

V Radečah in v Zidanem Mostu smo obravnavali vloma v gostinski lokal. Storilec je v obeh primerih ukradel menjalni denar, v enem pa še nekaj brezalkoholnih pijač.

V Trebčah je neznani storilec vlomil v počitniško hišico. Ukradel ni ničesar.

Uspešen začetek novega delovnega tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran