radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

V zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali šest prometnih nesreč, šest kaznivih dejanj, dve poškodbi vozil na parkirišču, dve povoženji divjadi in pet tujcev pri nedovoljenem vstopu v našo državo.

policija splosniV treh prometnih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda, v preostalih treh pa so se tri osebe lahko telesno poškodovale. V prvi nesreči v Murski Soboti se je poškodovala voznica osebnega avtomobila, katera je bila žrtev izsiljevanja prednosti druge voznice. V drugi nesreči je voznik osebnega avtomobila trčil v peško, ki je pravilno prečkala cesto na prehodu za pešce v Murski Soboti. Tretja nesreča pa se je zgodila v Odrancih, kjer je peška v temi na neosvetljenem delu ceste in izven prehoda za pešce prečkala vozišče v trenutku, ko je pravilno pripeljala voznica osebnega avtomobila in trčila vanjo.

Pešci so v prometnih nesrečah pogosteje udeleženi v jesenskih in zimskih mesecih, ko vreme ni več tako prijazno, temni del dneva pa je daljši. Poskrbite, da boste v prometu vidni, nosite svetla oblačila in odsevne predmete, cesto prečkajte na označenem prehodu za pešce in hodite po pločniku oziroma ob levem robu vozišča v smeri hoje. Vozniki, vi pa v bližini prehodov za pešce vozite previdno in vašo vožnjo prilagodite vremenskim razmeram ter stanju na cestah.

Na področju kriminalitete smo obravnavali vlom v barako v Dolgovaških Goricah, tatvino v Murski Soboti, grožnjo v Martjancih, odstranitev ali poškodovanje uradnega pečata ali znamenja v Murski Soboti ter goljufiji v Gornji Radgoni in Murski Soboti.

Včeraj smo v jutranjih urah v Petišovcih izsledili in prijeli pet tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo. Tujci so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito in so bili odpeljani v azilni dom.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju celotne policijske uprave Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran