radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 275 klicev, med temi 95 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 21 kaznivih dejanj,
  • 11 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 1 prometno nesrečo III. kategorije,
  • 1 voznik je bil pridržan po 24. čl. ZPrCP,
  • 8 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 4 v zasebnem prostoru.

policija splosniNa Ptuju smo obravnavali voznika, ki je že zjutraj vozil pod vplivom alkohola in z vožnjo ogrožal druge udeležence v prometu (preizkus alkoholiziranosti je pokazal kar 1,31 mg/l alkohola). Odrejeno mu je bilo pridržanje po 24. čl. ZPrCP. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, podan bo obdolžilni predlog,

Na območju Ormoža smo obravnavali tri državljane Rusije, ki so zaprosili za mednarodno zaščito in bili odpeljani v azilni dom.

V Ormožu smo včeraj dopoldne obravnavali prometno nesrečo III. kategorije. Trčila sta voznik osebnega avtomobila in mopedist, ki je pri tem padel po vozišču ter se huje poškodoval. O nesreči še zbiramo obvestila.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran