radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPolicisti smo bili včeraj, ob 12.24 uri s strani občana obveščeni, da je v gramoznici v Bakovcih v vodi opazil žensko. Z hitro in takojšnjo intervencijo je bilo na kraju ugotovljeno, da se je ženska nahajala okrog 10 metrov od obale in vpila, da rabi pomoč. Kriminalist PU Murska Sobota je takoj skočil v vodo in odplaval do ženske in jo privlekel proti obali. S pomočjo drugih policistov in kriminalistov so žensko povlekli iz vode. Ženska je bila pri zavesti, v šoku in podhlajena. Odpeljana je bila v bolnišnico, kjer je bilo v razgovoru z njo naknadno ugotovljeno, da je 70-letni občanki na sprehodu spodrsnilo in je padla v vodo.

S hitro odzivnostjo in požrtvovalnostjo je kriminalist rešil utapljajočo žensko in s tem storil pogumno in nesebično dejanje, s katerim je izpostavil v nevarnost tudi svoje življenje.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran