radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali sedem prometnih nesreč, tri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, dve povoženji divjadi, poškodbo vozila na parkirišču, nesrečo pri delu in pet tujcev pri nedovoljenem vstopu v našo državo.

V vseh nesrečah je nastala zgolj materialna škoda, vzroki za nesreče pa so bili štirikrat nepravilen premik z vozilom, dvakrat prekratka varnostna razdalja in enkrat nepravilno prehitevanje.

Ceste so mokre in spolzke, zato voznikom svetujemo, da glede na vremenske razmere in stanje cest zmanjšajo hitrost svojega vozila in povečajo varnostno razdaljo do vozila pred seboj.

Na področju kriminalitete smo obravnavali dve tatvini v Murski Soboti in uporabo ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva v Radencih.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Nesreča pri delu se je zgodila v Sodišincih, kjer si je občan pri žaganju drv z motorno žago poškodoval roko in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico na nudenje zdravniške pomoči.

Včeraj v jutranjih urah so policisti v Petišovcih izsledili in prijeli pet tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo. Tujci so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito, zato so bili odpeljani v azilni dom.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti izvajali na območju celotne policijske uprave Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran