radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor smo v času od 5. ure dne 2.12.2023 do 5.ure 3.12.2023 prejeli 304 klice, med katerimi je bilo 87 interventnih dogodkov. Od tega:

  • 13 obvestil s področja kriminalitete. Največ je bilo tatvin in poškodovanja tuje stvari,
  • 22 prometnih nesreč, v 20 prometnih nesrečah je nastala zgolj gmotna škoda, v 2 prometnih nesrečah sta bili 2 osebi lahko telesno poškodovani. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov smo zasegli eno motorno vozilo.
  • 10 obvestil v zvezi s kršitvami javnega reda in miru. Od tega 6 kršitve javnega reda na javnem kraju in 4 kršitve v zasebnih prostorih.

Nedovoljen prehod državne meje:
Policisti so včeraj ob 10.00 uri v kraju Obrež izsledili 2 državljana Afganistana. V postopku je bilo ugotovljeno, da sta prečkala državno mejo iz smeri Republike Hrvaške ter, da ne izpolnjujeta pogojev za vstop v Republiko Slovenijo. Po končanem postopku sta bila odpeljana v Center za tujce.

Vlom v hišo:
Neznani storilec je včeraj okrog 21.00 ure vlomil v stanovanjsko hišo v Prepužu na območju občine Slovenska Bistrica, lastnik je oškodovan za približno 2.000 evrov.

Rober Mesiček mag.prav.
vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran