radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 119 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 42:

  • šest s področja kriminalitete, od tega eden o poskusu vloma in eden o tatvini;
  • 15 s področja prometne varnosti, od tega šest o prometni nesreči z materialno škodo;
  • devet s področja javnega reda in miru, od tega trije o kršitvi na javnem kraju in dva o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • šest o dogodkih, od tega eden o reševanju v gorah in eden o povoženi divjadi.

policija splosniTatvina:
Radovljiški policisti so bili včeraj nekaj pred 19. uro obveščeni o tatvini registrskih tablic s parkiranega tovornega vozila na območju Lesc. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Javni red in mir:
Radovljiški policisti so bili včeraj nekaj pred 14. uro obveščeni o 54-letnem potniku, ki se je na avtobusu nedostojno vedel do voznika. Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Gore:
Tržiški policisti so bili včeraj okoli 10.20 obveščeni o 63-letnem pohodniku, ki se je v Koči na Starem Ljubelju, po podatkih s katerimi razpolagamo, zaradi poslabšanja zdravstvenega stanja zgrudil in na kraju umrl. Na kraju so temeljne postopke oživljanja izvajali tam prisotni, v nadaljevanju pa tudi gorski reševalci GRS Tržič in posadka združene ekipe HNMP-GRZS, ki je osebo s helikopterjem Slovenske vojske prepeljala v dolino. Policisti so dogodek ustrezno dokumentirali.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran