radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniVčeraj, okoli 17. ure, smo bili obveščeni, da je v Hudem Kotu, na območju Ribnice na Pohorju, prišlo do tragične nesreče. Pri vožnji z motornimi sanmi se je smrtno ponesrečil 37-letni moški, otrok, ki je bil z njim na saneh, se je v nesreči hudo poškodoval.
37-letni moški je v okolici sorodnikove stanovanjske hiše vozil lastne motorne sani. Med vožnjo je najverjetneje, zaradi nekontroliranega pospeška, motorne sani dvignilo v zrak in so poletele dobrih 10 metrov ter trčile v drevo. V trčenju se je voznik tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl, hudo poškodovanega otroka pa so z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Maribor, kjer je ostal na zdravljenju.

O dogodku bomo s poročilom seznanili Okrožno državno tožilstvo v Slovenj Gradcu.

Na območju Policijske uprave Celje smo v zadnjih petih letih, poleg omenjene, obravnavali še eno smrtno nesrečo voznika motornih sani in posamične nesreče, kjer na srečo ni prišlo do hujših poškodb.

Vse voznike motornih sani opozarjamo, da lahko sani uporabljajo le na za to dovoljenih in označenih območjih. Pri vožnji pa naj bodo skrajno previdni.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran