radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

pozarMozirska policista zaznala požar na objektu v Ljubiji in s hitrim obveščanjem domačinov in pomočjo pri gašenju preprečila nastanek večje škode
Policista Policijske postaje Mozirje sta v soboto ponoči, med nadzorom prometa v Ljubiji, opazila da v bližnji soseski gori. Nemudoma sta se zapeljala na kraj požara in začela zbujati lastnike objekta, kjer je zagorelo in stanovalce sosednjih hiš. Ker je obstajala nevarnost, da se bo ogenj razširil na sosednje stanovanjske hiše sta pomagala stanovalcem treh hiš zapustiti domove. Z območja požara sta policista uspela pravočasno rešiti dva avtomobila, ki sta last družine, kjer je zagorelo. Eden od policistov je prvim gasilcem, ki so pripeli na kraj, hitro priskočil na pomoč še pri polaganju gasilskih cevi in tako pomagal pri hitrem začetku gašenja.

Policistoma, ki sta se med samoiniciativno in požrtvovalno pomočjo občanom, nadihala dima, so na kraju pomoč nudili reševalci Zdravstvenega doma Mozirje.

V požaru, tudi zaradi hitre pomoči naših dveh sodelavcev, nihče od občanov ni bil poškodovan.

Z ogledom kraja požara je bilo v nadaljevanju ugotovljeno, da je zagorelo zaradi pregretja dimniške tuljave.

Na sodelavca, ki sta nesebično priskočila na pomoč občanom in s požrtvovalnim ravnanjem preprečila hujše posledice, smo zelo ponosni.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran