radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, pet kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru, dve poškodbi vozil na parkirišču ter štiri primere povoženja divjadi.

V treh prometnih nesrečah je nastala materialna škoda, v prometni nesreči v Dolgi vasi pa je bila lažje telesno poškodovana peška. Dodajamo poziv, da pešci v temnem delu dneva poskrbite za vidnost v prometu, nosite svetla oblačila in odsevne predmete. Vozniki v bližini prehodov za pešce vozite previdno in vašo vožnjo prilagodite vremenskim razmeram ter stanju na cestah.

S področja kriminalitete je bila obravnavana tatvina orodja na gradbišču, vlom v klet, ponarejanje listin, drzna tatvina ter odtujena registrska tablica MS UZ-499.

Vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, je bil zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na pomurski avtocesti.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran