radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 46 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 96 klicev.

Obravnavali so 25 prometnih nesreč z materialno škodo in zasegli 1 vozilo, s področja kriminalitete so obravnavali 1 tatvino, zaradi kršitev javnega reda sta bili 2 intervenciji.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 7 nezakonitih prehodov državne meje.

Dopoldan je radar pri Senožečah osebnemu avtomobilu izmeril hitrost vožnje 170 km/h. Vozniku so policisti izdali plačilni nalog.

Ob 12.50 smo prejeli obvestilo, da je v prijavitelja trčil voznik osebnega avtomobila, vidno pod vplivom alkohola. 67-letnemu povzročitelju je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,71 mg/l, odredili so mu pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

Popoldan so v Sv. Antonu ustavili 65-letnega voznika osebnega avtomobila, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja (potek zaradi zdravstvenih razlogov leta 2014). Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran