radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali devet prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, šest kaznivih dejanj, eno kršitev javnega reda in miru, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, obremenjevanje in uničevanje okolja, poškodovanje tuje stvari, tatvino v trgovini, nasilje v družini, kjer je nasilnežu bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja ter zatajitev denarja na bankomatu.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Glede na trenutne vremenske razmere voznike opozarjamo, da prilagodijo hitrost vožnje razmeram na vozišču.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes, opravljali na pomurski avtocesti.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran