radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 69 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 32:

  • štirje s področja kriminalitete;
  • 17 s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in trije o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so zasegli en avtomobil;
  • štirje s področja javnega reda in miru, od tega dva o kršitvi na javnem kraju;
  • dva o dogodkih, od tega eden o požaru, o padcu osebe in o povoženi divjadi.

policija splosniPrometna varnost:
Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Jeseniški policisti so bili včeraj nekaj pred 18. uro obveščeni o prometni nesreči, v kateri je 69-letna voznica izsilila prednost drugemu vozniku in z avtomobilom trčila v njegov avtomobil. Oba sta bila lahko telesno poškodovana in z reševalnim vozilom odpeljana v zdravstveno ustanovo. Na kraju so pomoč nudili tudi gasilci. Policisti za voznico vodijo prekrškovni postopek.

Prometna nesreča z materialno škodo:
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj pred 17. uro obveščeni o prometni nesreči na cestni relaciji Brnik-Šenčur. 58-letni voznik je s tovornim vozilom in priklopnikom, v križišču za uvoz na avtocesto, zavijal levo in pri tem izsilil prednost vozniku avtomobila, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri. S tovornim vozilom je trčil v njegov osebni avtomobil. V času obravnave prometne nesreče je promet potekal izmenično enosmerno dobri dve uri. Policisti za voznika tovornega vozila vodijo prekrškovni postopek.

Hujši prometni prekršek:
Škofjeloški policisti so včeraj nekaj pred 14. uro obravnavali 44-letno voznico, ki je vozila avtomobil v času veljavnega ukrepa, ki ji ga je izdalo pristojno sodišče. Avtomobil so ji zasegli. Prav tako je avtomobil vozila pod vplivom prepovedane droge, saj je bil odrejeni hitri test pozitiven. Strokovni pregled je odklonila. Z obdolžilnim predlogom bo predlagana pristojnemu okrajnemu sodišču.

Dogodek:
Tržiški policisti so bili včeraj okoli 16.30 obveščeni o dogodku, v katerem je po do sedaj zbranih podatkih, 67-letni moški na svojem dvorišču padel v jašek, ki je bil globok okoli 2 m in napolnjen z vodo ter na kraju umrl. Prvo pomoč je nudilo zdravstveno osebje. Policisti so opravili ogled in bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran